Събития Archive - Hotel Naslada

Expired

Ботаническа градина – Балчик

Ботаническата градина в град Балчик е втора по големина в Европа. Градината е специализирана в отглеждането на тропически и екзотични колекции. В нея се отглеждат над 3500 вида растителност, някои от които са редки и застрашени видове. Голяма част от градината е регистрирана като защитена местност.

Expired

Лайтхаус голф – Балчик

Престижният голф клуб Лайтхаус е разположен на 5 км северно от град Балчик. Изграден е на върха на извисяващите се скали над Черно Море и има традиционен дизайн. Професионалното голф игрище има 18 дупки. С утвърдения си дизайн голф клуб Лайтхаус е един от най-добрите голф клубове в Европа.

Expired

Храмът на Кибела – Балчик

Кибела е Великата Богиня - майка на плодородието. Площтта на храма е 93,5 кв.м и датира от 280-260 г. пр.Хр. През 544-545 г. храмът е засипан от земна маса при удар, тъй като го залива морска вълна.

Expired

Дворецът – Балчик

Архитектурно-парков комплекс Двореца е бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария Александрина Виктория де Единбург (1875 – 1938 г.). Намира се на около 100 метра от хотел Наслада и на 1 км югозападно от центъра на град Балчик.

Expired

Художествена галерия – Балчик

Художествената галерия в град Балчик е създадена през 1937 година. Фондът й наброява над 1600 произведения на изкуството на български и чуждестранни творци. На първия си етаж, галерията има две зали, които са предназначени за гостуващи изложби и една за чуждестранно изкуство. На втория етаж е експозицията с произведения на български творци.

Expired

Исторически музей – Балчик

Историческият музей в Балчик е официално отворен за посетители от 1937 г. Преобладаващата част от изложените ценности са археологически находки. Днес във фонда на мусея се съхраняват над 20 000 експоната, които представят историята на Балчик от неговото възникване през VI век пр. Хр. до освобождението му от румънска окупация през 1940 г.

Форма за резервации